Kontakt Webbyrå Stockholm, Uppsala och Gotland

Kontakt Webbyrå Stockholm, Uppsala och Gotland2019-08-13T16:18:56+00:00

Eva Risinger

Webbutvecklare och projektledare.

Eva är frontend-utvecklare och CSS-drottning. Eva lyssnar gärna på kunders specifika önskemål för att kunna lösa uppdragen med trygghet och tydlighet.

I ett tidigare liv jobbade hon som möbelsnickare men efter utbildning i grafisk publicering, digitala medier och webbprogrammering knackar hon kod istället och har gjort det sedan år 2000. Tillsammans med sin kusin Agneta driver hon Kreatiwebb sedan 2011. Eva bor i Stockholm men rymmer gärna till Gotland om somrarna.

Mobil: 0708-80 27 01
eva.risinger@kreatiwebb.se

Agneta Calais Brobäck

Systemutvecklare och projektledare.

Agneta är backend-utvecklare och särskilt förtjust i SQL-databaser. Agneta tycker att det är viktigare att fokusera på kundens behov än att stirra sig blind på tekniken och den bästa belöningen är när kunden får nytta av vårt arbete.

Agneta är utbildad systemvetare vid Uppsala universitet och har drygt 25 års erfarenhet bakom sig som IT-konsult. Agneta bor och arbetar i Uppsala och är på Gotland om somrarna.

Mobil: 0705-40 23 51
agneta.calais.broback@kreatiwebb.se

Kreatiwebb – en del i ett större nätverk

Vi är en del av kommunikationsnätverket Block Stockholm. Block Stockholm består i sin tur av 45 olika företag som vi gärna samarbetar med i större projekt. Det ger oss tillgång till grafiska designers, skribenter, illustratörer, fotografer, varumärkesstrateger, översättare, filmare m.fl.
Läs mer på www.blockstockholm.se

Åsögatan 115 i Stockholm